neděle 10. června 2018

Nové Odeonky z Dobrých knih

Jelikož na e-shopu Dobrých knih byly velké slevy na některé Odeonky, byla by velká škoda svou sbírku zase o něco nerozšířit. Zvlášť po oznámení informace, že Odeon bude měnit design knížek, takže se můžeme rozloučit s klasickým designem s čárovým kódem.


Dobré knihy prodávají některé Odeonky už od 23 Kč, což je prostě báječná cena. Musím říct, že balíček mi dorazil opravdu brzy i když některé knihy byly z externího skladu a knihy byly krásně zabalené, takže jim cestou nehrozilo nějaké poškození. Bohužel ne u všech e-shopů je tohle samozřejmostí.

A jaké že jsem si to pořídila knihy?
Jádro slunce - Johanna Sinisalo, přběh z Finska, z 21. století, kde jsou ženy buď krásné a hloupé a absolutně poslušné a nebo jsou chytré, nepoddajné a ani nevyknikají krásou.
Jak nechutně zbohatnout v rozvojové Asii - Mohsin Hamid, příběh hrdiny, jehož jméno je nám neznámé, ukazující bídu v Asii.
Doplavat domů - Debrah Levy, příběh rodiny, které naruší jejich rodinnou idylku nahá dívka, která se koupe v jejich bazénu.
Ticho a vřava - Nihad Sirees nám vypráví o dvou dnech v životě spisovatele v Damašku. Není to obyčejný příběh, jelikož spisovatel je zakázaným autorem.
Čerň a stříbro - Paolo Giordano, zde sledujeme příběh manželství, kdy manžel je fyzik a má sklony k depresi.
Boxer, brouk - Ned Beauman, v knize sledujeme dvě dějové linky, v první je vztah entomologa s boxerem a v druhé figuruje sběratel nacistických kuriozit, který najde něco nečekaného.

Každá kniha je úplně jiná ale přesto jsou všechny zajímavé a už se těším až si je přečtu. Samozřejmě se zde můžete těšit na recenze.

Pokud váháte ze kterého knižního e-shopu objednat, Dobré knihy jsou skvělou volbou. Zde se můžete podívat na jejich nabídku: https://www.dobre-knihy.cz/ .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aletta, má dcera - Ellen Keithová

Počet stran - 416 Vydáno - Beta  Aletta, má dcera je strhující román odehrávající se během druhé světové války. Je to příběh ženy, která nab...