čtvrtek 19. října 2023

Princ - Devney Perry

Počet stran - 344

Vydáno - Beta

Když Luke poznal Scarlett, poprvé v životě litoval, že se stal velitelem policie. Jedna příšerná, krvavá noc a Scarlett teď žije pod jeho střechou – a to jen proto, že přísahal, že bude pomáhat a chránit. Ona je paličatá a nesnesitelná. Zdá se, že je jí ukradené, že by kvůli informacím o motorkářském gangu mohla přijít o život. Ale zároveň mu imponuje sílou, odvahou, houževnatostí a krásou.Luke bude muset učinit nejtěžší rozhodnutí ve svém životě. Buď zůstane uznávaným policistou s vědomím, že Scarlett nejspíš nepřežije… nebo poruší všechna pravidla a bude chránit ženu, která mu vtrhla do domu i do srdce.


Série Clifton Forge je čtenáři velmi oblíbená. Není se vůbec čemu divit. Série nabízí skvělou kombinaci romantiky, napětí a skvělých postav. Princ je už čtvrtým dílem a stejně jako předchozí díly i tento upoutá čtenářovo oko krásnou a výraznou obálkou.

Čtvrtý díl se věnuje hlavním postavám Scarlett a Lukeovi. Luke je policista se smyslem pro spravedlnost a Scarlett je žena s tak trošku pohnutou minulostí, která pokud se dostane do spárů nepřátel, nedopadne to vůbec dobře. Každý z nich stojí tak trošku na jiné straně zákona, jenže jak to už bývá, protiklady se přitahují. Více vám o ději nechci prozrazovat, protože přeci jen se jedná o čtvrtý díl série a pokud jste předchozí díly nečetli, nechci vám nic prozradit.

Kromě dvou hlavních postav se čtenář potkává i s postavami z předchozích dílů a to je něco, co se mi na sérii opravdu líbí. I Princ si zachoval svižné tempo a čtivost. Kniha je psána jednoduše, ale zajímavě bez nějakých zbytečných vycpávek nebo hluchých míst.

Pokud se vám líbily předchozí tři díly, bude se vám líbit i Princ. Romantika protkaná špetkou erotiky a napětí je prostě kombinace, která funguje skvěle a čtenáři si ji zamilují. I když každý díl má jiné ústřední postavy, tuto sérii je určitě doporučuji číst postupně.

Jednu věc bych však knize vytkla, přijde mi, že autorka už sází na jistotu a ví, co na čtenáře funguje a tak mi přijde, že se některé věci mají tendenci opakovat. A pak si při čtení říkáte, že mnohdy už autorka lehce vykrádá samu sebe, což je škoda, jelikož tato série je opravdu povedená.

Co závěrem dodat? Princ je sázka na jistotu, pokračování, které čtenáře rozhodně nezklame a nabídne mu přesně to, co očekává, pokud četl předchozí díly. Věřím, že čtenáři se dočkají i dalších dílů, jelikož v zahraničí je jich momentálně vydaných šest.

Za knihu děkuji nakladatelství Beta a Prince pořídíte ZDE.

HODNOCENÍ - 4 * z 5 *.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Aletta, má dcera - Ellen Keithová

Počet stran - 416 Vydáno - Beta  Aletta, má dcera je strhující román odehrávající se během druhé světové války. Je to příběh ženy, která nab...